STVK

 

Kilparyhmätesti

15.09.2020

 

Telinevoimistelusta kiinnostuneilla tytöillä on mahdollisuus hakea mukaan STVK:n suosittujen ja menestyvien kilpa- ja harrastekilparyhmien toimintaan.

Valintatilaisuus pidetään lauantaina 24.10.2020 klo 13.00 alkaen Liikuntamyllyn telinevoimistelualueella. Tilaisuus kestää noin tunnin.

Testiin toivotaan kilpavoimistelun aloittamiseen sopivan ikäisiä, ensisijaisesti vuosina 2012 – 2015 syntyneitä tyttöjä. Myös tätä vanhemmat tytöt voivat osallistua testiin ja päästä harrastekilparyhmään, jos heillä on liikuntataustaa jostakin voimistelulajista tms.

Kilparyhmätestiin osallistuvien  toivotaan olevan kiinnostuneita harjoittelemaan telinevoimistelua tavoitteellisesti ja taitojen karttuessa kilpailemaan. Aiempaa kokemusta lajista ei tarvita. Testi on osallistujille maksuton eikä velvoita osallistujia mihinkään.

Valintatilaisuus on kaikille avoin. Voitte antaa vinkin testistä esim. naapureille, työkavereille, sukulaisille ja muille tutuille, joilla on sopivan ikäisiä lapsia.

Testiin ilmoittautuneille pyritään löytämään sopiva kilpa- tai harrastekilparyhmä, jossa he voivat voimistella 2-3 kertaa viikossa Liikuntamyllyssä ja/tai Kisahallilla.

Lue lisää kilpavoimistelusta STVK:ssa

Ilmoittautuminen testiin