STVK

 

POIKIEN KILPARYHMÄTESTI

Tervetuloa hakemaan Poikien kilparyhmään!

Rakastatko temppuilua, kiipeilyä, tangoilla roikkumista? Tykkäätkö oppia uusia taitoja ja voittaa pelkosi? Nautitko, kun pitkän tsemppaamisen jälkeen onnistut tekemään uuden tempun?

Telinevoimistelu voi hyvinkin olla sinun lajisi! Nyt sinulla on mahdollisuus hakea perinteisen ja menestyneen telinevoimisteluseuran – Suomen Taitovoimisteluklubin – kilparyhmään. Ja mikä parasta: saatat päästä aloittamaan uuden harrastuksen jopa kesäkuun alusta!

Poikien testipäivä järjestetään sunnuntaina 31.5.2020 klo. 11-12:30 Kurkimäen Liikuntapuistossa. Osoite Kurkisuontie 5 Helsinki. Ilmoittaudu mukaan 29.5.2020 mennessä.

Jos osallistujia on enemmän kuin 8 henkilöä järjestetään toinen ryhmä klo. 12:30-14:00.
Osallistujien varusteena liikuntaan soveltuva asu/jumppapuku. Itse testissä on 10 eri liikettä/suoritusta.

Tilaisuus on tarkoitettu 2013-2015 syntyneille pojille. Poikien voimistelun esimerkkiliikkeitä löytyy täältä ja niitä voi harjoitella ennen testiä halutessaan. Kyseisiä liikkeitä ei välttämättä testissä tule mutta ovat hyviä perusliikkeitä pojille. Myös vanhemmat, mutta aiemmin harrastaneet ovat tervetulleita mukaan toimintaan!

Kilparyhmätestiin osallistuvien lasten toivotaan olevan kiinnostuneita harjoittelemaan telinevoimistelua tavoitteellisesti ja taitojen karttuessa kilpailemaan.

Ilmoittaudu mukaan!