Valinnat kilparyhmiin
 

Pyrimme löytämään kilparyhmiin lapsia, joilla on kilpavoimisteluun sopivat ominaisuudet.
Lue lisää

Suomen Voimisteluliitto on myöntänyt STVK:lle Sinettiseuran arvon tunnustuksena laadukkaasta lasten ja nuorten urheiluseuratoiminnasta

Kilparyhmät

STVK on telinevoimisteluun erikoistunut seura, jossa on aina pidetty huolta valmennuksen korkeasta tasosta. Kiinnitämme erityistä huomiota lajin parissa aloittelevien nuorten kilpavoimistelijoiden valmennukseen, jotta he oppivat alusta alkaen perustekniikan oikein ja pääsevät sisälle lajiin. Kokeneet ammattivalmentajat ohjaavat STVK:n kaikkia kilpavoimistelijoita alusta alkaen.

STVK:ssa on viisi täysipäiväistä ammattivalmentajaa, joista Lyova Harutyunyan on seuran päävalmentaja ja Top Teamin valmentaja. Lyova toimii myös valtakunnallisena naisten telinevoimistelun maajoukkueringin vastuuvalmentajana. Top Teamin toisena valmentajana on Tigran Melkonyan. 

Lilja Hämäläinen ja Olena Polishchuk valmentavat nuorempia kilpatyttöjä ja Sana Wahab Marif on poikien kilparyhmien valmentaja. Lisäksi toiminnanjohtaja Sonja Tapionlinna valmentaa yhtä tyttöjen kilparyhmää.

STVK:n voimistelijat ovat voittaneet satoja SM-mitaleita ja menestyneet myös kansainvälisesti. Tällä hetkellä naisten ja miesten telinevoimistelun eri luokissa kilpailevia tai ensimmäisiin luokkakilpailuihinsa valmistautuvia kilpavoimistelijoita on yli 80. Heidän lisäkseen myös harrastekilparyhmäläiset osallistuvat luokkakilpailuihin.