Valinnat kilparyhmiin
 

Pyrimme löytämään kilparyhmiin lapsia, joilla on kilpavoimisteluun sopivat ominaisuudet.
Lue lisää

STVK on lasten ja nuorten urheilun tähtiseura.

Tähtimerkki viestii siitä, että seura luo lapsille ja nuorille turvallisen, kehittävän ja innostavan ympäristön harrastaa ja urheilla. Seura täyttää seuran johtamisen ja lasten urheilun laatutekijät, ja on osa suurempaa seuraverkostoa, joka kehittyy yhdessä ja oppii toisiltaan hyviä käytäntöjä. Tähtiseurassa jokainen saa urheilla omalla tavallaan hyvässä seurassa!

Kilparyhmät

STVK on telinevoimisteluun erikoistunut seura, jossa on aina pidetty huolta valmennuksen korkeasta tasosta. Kiinnitämme erityistä huomiota lajin parissa aloittelevien nuorten kilpavoimistelijoiden valmennukseen, jotta he oppivat alusta alkaen perustekniikan oikein ja pääsevät sisälle lajiin. Kokeneet ammattivalmentajat ohjaavat STVK:n kaikkia kilpavoimistelijoita alusta alkaen.

STVK:ssa on seitsemän täysipäiväistä ammattivalmentajaa, joista Lyova Harutyunyan on seuran päävalmentaja ja Top Teamin valmentaja. Lyova toimii myös valtakunnallisena naisten telinevoimistelun maajoukkueringin vastuuvalmentajana. Top Teamin muina valmentajina ovat Tigran Melkonyan, Maxim Podobed ja Ida Laakkonen.

Lilja Hämäläinen ja Olena Polishchuk valmentavat nuorempia kilpatyttöjä ja Sana Wahab Marif on poikien kilparyhmien valmentaja. Lisäksi Seidi Kauppi valmentaa yhtä tyttöjen kilparyhmää.

STVK:n voimistelijat ovat voittaneet satoja SM-mitaleita ja menestyneet myös kansainvälisesti. Tällä hetkellä naisten ja miesten telinevoimistelun eri luokissa kilpailevia tai ensimmäisiin luokkakilpailuihinsa valmistautuvia kilpavoimistelijoita on yli 80. Heidän lisäkseen myös harrastekilparyhmäläiset osallistuvat luokkakilpailuihin.