STVK

 

Telinevoimistelu oheisharjoitteluna

Telinevoimistelu on erinomainen oheisharjoittelun muoto eri lajien harrastajille, koska se kehittää motoriikkaa laaja-alaisesti. Oheisharjoituksissa yhdistyvät liikkuvuuden, kehonhallinnan ja voiman kehittäminen. Voimaharjoittelussa vastuksena on oman kehon paino.

Lajiharjoittelun tueksi telivoimistelu tuo monipuolisuutta, joka tukee oman lajin parissa tehtävää työtä. Liikkuvuuden kautta urheilija pystyy laajentamaan liikeratojaan ja kehittämään voimantuottoa ja nopeusominaisuuksia. Parempi kehonhallinta näkyy kehittyvänä tasapainona ja parempana kykynä tehdä teknisesti vaikeita suorituksia vaikeissa asennoissa, kuten esimerkiksi jalkapallon saksipotkua. Vahvistamalla kehoa urheilija ehkäisee virheasennoista johtuvia loukkaantumisia ja oikeilla suoritustekniikoilla myös rasitusvammat vähenevät.

Monet eri lajien urheilijat ovat saaneet tukea omaan lajiharjoitteluun telinesalilta. Kehonpainolla tehtävän harjoittelun siirtovaikutus omaan lajiin on merkittävä.

Oheisharjoittelu itsessään ei ole uusi harrastus, vaan sen tarkoitus on kehittää ominaisuuksia, joista on hyötyä omassa lajissa.

Oli lajisi mikä tahansa niin ota yhteyttä, niin suunnitellaan harjoittelukokonaisuus, joka tukee tavoitteitanne päälajissa.

UUTUUS SYKSYLLE 2020

KÄSSÄRIKLUBI TYTÖILLE JA POJILLE 7-14 v

Kässäriklubi on uusi tapa tulla mukaan voimisteluun. Tässä klubissa keskitytään opettelemaan ja hiomaan aina muutamaa taito kerrallaan. Kuten kässäriä tai kärrynpyörää. Tavoite on viedä kurssilaiset alkeista kohti kunkin taidon hallitaa perusteellisesti mutta ei tylsällä tavalla. Sisältöön kuuluu kuhunkin taitoon liittyvät asianmukainen lämmittely, liikekehittelyt, voima-ja liikkuvuusharjoittelu sekä vinkkejä taidon yhdistämisessä muihin liikkeisiin.

Kurssi sopii kouluikäisille tytöille ja pojille harrastustaustasta riippumatta.

Kässäriklubin kausi alkaa lokakuussa ja sen hinta on 150 €.

HUOM! Kässäriklubin kausi on lyhyempi kuin muissa kouluikäisten kursseissa johtuen Olympiastadionin valmistumisen aikataulusta. Kässäriklubiin ilmoittaudutaan erikseen eikä sitä voi yhdistää muihin lajeihin viikottaisten harjoituskertojen osalta.

 

Valitse sopiva ryhmä ja ilmoittaudu mukaan syksyn 2020 ryhmiin!

Keskiviikko

19.00-20.00
Kässäriklubi 7-14 v
Olympiastadion