STVK

 

Harrasteryhmien harjoitusmaksut

Kauden harjoitusmaksu lähetetään sähköpostissa ilmoittautumisen jälkeen. Maksuaika on 14 päivää. Maksamalla harjoitusmaksu eräpäivään mennessä varmistetaan, ettei voimistelija menetä oikeuttaan osallistua harjoituksiin.

Alla olevien yhden syys- tai kevätkauden harjoitusmaksujen lisäksi maksetaan kerran toimintavuodessa (1.9. – 31.8.) jäsenmaksu, joka on suuruudeltaan 25 euroa. Jäsenmaksu laskutetaan erikseen.

Sisarusalennus on 15 euroa. Se myönnetään toisesta sisaruksesta alkaen.

Kesken kauden lopettaneille ei palauteta jo laskutettua tai maksettua harjoitusmaksua. Mikäli harjoitusta ei voida järjestää STVK:sta riippumattomasta syystä (esimerkiksi harjoitustilat ovat urheilu- tai muun suurtapahtuman käytössä), harjoitusmaksua ei palauteta tai hyvitetä. STVK pyrkii kuitenkin aina järjestämään korvaavan harjoituskerran.

Kaikkiin harrasteryhmien harjoitusmaksuihin sisältyy Jumppaturva-vakuutus.

Syyskauden 2020 harjoitusmaksut

Naperoklubi 2–3-vuotiaille 1 x 45 min / viikko 185 euroa
Temppuklubi 4–6-vuotiaille 1 x 45 min / viikko 185 euroa
Temppuklubi 4–6-vuotiaille 1 x 60 min / viikko 225 euroa
Lasten tai nuorten harrasteryhmä 1 x 90 min / viikko 300 euroa
Lasten tai nuorten harrasteryhmä, harrastekilparyhmä tai kilparyhmä 2 x 90 – 120 min / viikko 430 euroa
Lasten tai nuorten harrasteryhmä, harrastekilparyhmä tai kilparyhmä 3 x 90 – 120 min / viikko 525 euroa
Aikuisten telinevoimistelu 1 x 90 min / viikko 310 euroa
Aikuisten telinevoimistelu 2 x 90 min / viikko 500 euroa
Aikuisten telinevoimistelu 3 x 90 min / viikko 690 euroa

Vakuutusturva

Kaikki STVK:n temppuklubilaiset, naperoklubilaiset ja muut harrasteryhmäläiset on vakuutettu Pohjolan ja Voimisteluliiton Jumppaturva-vakuutuksella, joka on harrastejumppareiden tapaturmavakuutus. Vakuutus korvaa esimerkiksi harjoituksissa, esiintymisissä ja näytöksissä sattuneet tapaturmat ilman omavastuuta.

Tapaturman sattuessa tulee hakeutua Kela-kortti mukanaan hoitoon. OP:n lääkärikumppanit löydät täältä. Helsingissä Pohjola Sairaalaa on erinomainen valinta. Siellä ja muissa Pohjolan pisteillä korvaushakemus hoituu paikan päällä. Pohjola Sairaalan yhteystiedot ja aukiolot löytyvät tästä.

Muissa kuin OP:n toimipaikoissa korvauksen hakija maksaa hoitokulut ensin itse ja täyttää sitten urheiluvakuutusilmoituksen OP:n verkkopalvelussa.

Jumppaturva-vakuutus ei koske kilparyhmissä ja harrastekilparyhmissä voimistelevia. Näillä voimistelijoilla tulee olla joko Suomen Voimisteluliiton kautta hankittu vakuutus tai oma vakuutus, joka on voimassa harjoituksissa ja kilpailuissa.

Tutustu Jumppaturva-vakuutukseen