STVK

 

Harrasteryhmien kausimaksut

Kausimaksu lähetetään sähköpostissa ilmoittautumisen jälkeen. Maksuaika on 14 päivää.

Taulukossa alla olevan yhden syys- tai kevätkauden kausimaksun lisäksi maksetaan kerran toimintavuodessa (1.9. – 31.8.) jäsenmaksu, joka on suuruudeltaan 25 euroa.

Ensimmäisten harjoitusten (kokeilukerta) jälkeen, viimeistään harjoituksia seuraavana päivänä, ilmoittautumisen voi perua sähköpostitse (harrastekoordinaattori@stvk.fi). Tällöin veloitamme 20 euron kokeilu- ja käsittelymaksun kausimaksusta. Jäsenmaksua ei palauteta.

Kaikkiin harrasteryhmien kausimaksuihin sisältyy Jumppaturva-vakuutus.

STVK:n ehdot on esitetty yksityiskohtaisesti ilmoittautumisjärjestelmässä.

Kevätkauden 2021 harjoitusmaksut

Naperoklubi 2–3-vuotiaille 1 x 45 min / viikko 190 euroa
Temppuklubi 4–6-vuotiaille 1 x 45 min / viikko 190 euroa
Temppuklubi 4–6-vuotiaille 1 x 60 min / viikko 235 euroa
Lasten tai nuorten harrasteryhmä 1 x 90 min / viikko 310 euroa
Lasten tai nuorten harrasteryhmä 2 x 90 – 120 min / viikko 495 euroa
Lasten tai nuorten harrasteryhmä 3 x 90 – 120 min / viikko 680 euroa
Aikuisten telinevoimistelu 1 x 90 min / viikko 330 euroa
Aikuisten telinevoimistelu 2 x 90 min / viikko 525 euroa
Aikuisten telinevoimistelu 3 x 90 min / viikko 720 euroa

Harrasteryhmien kevätkausi 2021 kestää loppiaisesta toukokuun loppuun. Olympiastadionilla kausi on hieman lyhyempi, joten siellä voimistelevien ryhmien hinnat ovat pienempiä. Tarkat tiedot ovat ilmoittautumispalvelussa kunkin ryhmän kohdalla.

Koronatakuu

Kevätkaudella voimistelijoille tarjotaan koronatakuu. Jos voimistelusaleja ei avata tai ne suljetaan kevätkauden aikana, STVK palauttaa käyttämättä jääneen osan kausimaksusta.

Vakuutusturva

Kaikki STVK:n temppuklubilaiset, naperoklubilaiset ja muut harrasteryhmäläiset on vakuutettu Pohjolan ja Voimisteluliiton Jumppaturva-vakuutuksella, joka on harrastejumppareiden tapaturmavakuutus. Vakuutus korvaa esimerkiksi harjoituksissa, esiintymisissä ja näytöksissä sattuneet tapaturmat ilman omavastuuta.

Tapaturman sattuessa tulee hakeutua hoitoon ja ottaa Kela-kortti mukaan. OP:n lääkärikumppanit löydät täältä. Helsingissä Pohjola Sairaala on erinomainen valinta. Siellä ja muissa Pohjolan pisteillä korvaushakemus hoituu paikan päällä. Pohjola Sairaalan yhteystiedot ja aukiolot löytyvät tästä.

Muissa kuin OP:n toimipaikoissa korvauksen hakija maksaa hoitokulut ensin itse ja täyttää sitten urheiluvakuutusilmoituksen OP:n verkkopalvelussa.

Jumppaturva-vakuutus ei koske kilparyhmissä ja harrastekilparyhmissä voimistelevia. Näillä voimistelijoilla tulee olla joko Suomen Voimisteluliiton kautta hankittu vakuutus tai oma vakuutus, joka on voimassa harjoituksissa ja kilpailuissa.

Tutustu Jumppaturva-vakuutukseen