STVK

 

STVK:lle Suomen mestaruus

11.11.2018

Voimisteluseura Kieppi järjesti naisten telinevoimistelun JunnuGym- ja joukkue-SM-kilpailut Kisahallilla.

STVK otti omansa ja vei Suomen mestaruuden 146,500 pisteellä ja selkeällä 5,250 pisteen erolla hopeajoukkue Tampereen voimistelijoihin. SM-pronssille nousi Pyrkivä Gymnastics Turusta.

STVK:n suoritusvarmuus SM-kilpailussa oli omaa luokkaansa ja joukkue sai parhaat pisteet kaikilta telineilta. STVK:n joukkueessa voimistelivat Isabella Ahlblad, Riina Kaleva, Emilia Kemppi, Enni Kettunen, Lilian Langenskiöld, Maija Leinonen ja Sani Mäkelä.

STVK menestyi hienosti myös eri luokkien JunnuGym-joukkuekilpailuissa.

B-luokassa STVK:n tytöt menestyivät hienosti koko syyskauden. Ei siis ollut yllätys, että pieni, mutta pippurinen joukkue nousi pronssille 110,700 pisteellä. Kultamitalikin jäi vain 0,750 pisteen päähän, joten kilpailu oli todella tiukka. Joukkueessa voimistelivat Ellen Hölttä, Juni Janson, Marja Juntikka ja Sani Ojanen.

Myös D-luokassa STVK sai pronssimitalit 104,450 pisteellä peräti 17 joukkueen kilpailussa. STVK:n joukkueessa voimistelivat Emma Hortling, Julia Hagelberg, Verna Kauppinen, Mette Kilpikivi, Kristina Kokkarinen, Matilda Levoranta ja Emma-Amelie Suurnäkki.

Toiseksi ylimmässä sarjassa eli JunnuGym Openissa STVK sijoittui kuudenneksi 144,500 pisteellä. Kisa oli tiukka ja pronssikin jäi vain 1,200 pisteen päähän.

E-luokassa STVK oli sijalla 13.

Tulokset

Uudet timanttitytöt

D-luokan kilpailun yhteydessä palkittiin myös syksyn mittaan timanttimerkin suorittaneet voimistelijat. STVK:n uudet timanttitytöt ovat Julia Hagelberg, Kristina Kokkarinen, Emma-Amelie Suurnäkki, Emma Hortling, Iines Nilsson ja Julia Wallius.

STVK:n timanttitytöt