STVK

 

STVK hakee valmentajaa ja tuntiohjaajia

01.01.2019

Haemme joukkoomme osa-aikaisia ohjaajia työskentelemään harrastevoimistelun parissa ja valmentajaa harrastekilparyhmään.

Harrastekilparyhmän valmentaja voi olla entinen tai nykyinen kilpavoimistelija tai muu uusia haasteita hakeva voimistelun osaaja. Työaika voi vaihdella muutamasta tunnista useampaan tuntiin viikossa hakijasta riippuen.

Harrasteryhmien ohjaajilta toivomme vähintään 14 v. ikää, positiivista asennetta ja innokkuutta lasten ja nuorten kanssa työskentelyyn. Kokemus telinevoimistelusta on plussaa, mutta ei välttämätöntä. Järjestämme harrastevoimistelua eri puolilla Helsinkiä ja viikoittainen työaika riippuu pitkälti hakijasta.

Tarjoamme ohjaajille ja valmentajille kannustavan työympäristön, mahdollisuuden kouluttautua ja oppia uusia taitoja sekä mahdollisuuden toimia voimistelun parissa menestyvässä seurassa.

Jos kiinnostuit niin lähetä sähköpostia osoitteeseen voimistelu@stvk.fi. Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Sami Paavilainen edellämainitun sähköpostin kautta sekä puhelimitse numerosta 050 341 7341.