STVK

 

STVK etsii harrastekoordinaattoria

24.05.2019

Suomen Taitovoimisteluklubi ry. on yksi Suomen johtavista telinevoimisteluseuroista. Toimimme pääosin Töölön Kisahallissa ja Liikuntamyllyssä. Yli tuhannesta jäsenestämme lähes sata kilpailee naisten telinevoimistelussa, jossa olemme Suomen kärjessä. Poikien puolella hyvä kilpailumenestys tukee toimintamme vahvaa kasvua. Harrastevoimistelumme parissa liikkuu vuosittain noin tuhat harrastajaa pienistä lapsista aikuisiin.

Etsimme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Harrastekoordinaattoria vastaamaan jatkuvasti kasvavasta harrastevoimistelupuolestamme. Tehtävä on osa-aikainen, n. 30 h/viikko. Työnkuvaan kuuluu mm. harrastevoimistelun johtaminen ja tuntien ohjaaminen.

Odotamme hakijalta:

  • kokemusta lasten ja nuorten urheilusta
  • oma-aloitteista otetta työhön
  • valmiutta toimia lähiesimiehenä tuntiohjaajille
  • asiakaslähtöistä asennetta
  • valmiutta tehdä työtä iltaisin ja viikonloppuisin.

Tarjoamme monipuolisia ja haastavia tehtäviä kehittyvässä organisaatiossa ja mahdollisuutta vaikuttaa oman työn sisältöön. Tehtävässä on mahdollisuus kehittyä harrasteliikunnan ammattilaiseksi ja kehittää omaa osaamistaan koulutusten avulla.

Tehtävä tulisi ottaa vastaan viimeistään 15.8.2019.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään 15.7.2019 mennessä osoitteeseen voimistelu@stvk.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Tiedusteluihin vastaa seuran toiminnanjohtaja Sami Paavilainen,
puh. 050 341 7341.