STVK

 

Maijalle neliottelun SM-hopeaa

26.05.2019

Voimistelun Suomen mestaruuksista kilpailtiin viikonloppuna Kupittaan hienossa palloiluhallissa Turussa.

Perjantaina kilpailtiin telinevoimistelussa tyttöjen ja poikien ottelut. Tyttöjen kisassa Sara Loikas sijoittui hienosti neljänneksi ja Nilla Kaleva kymmenenneksi. Marcus Pietarinen pääsi kilpailemaan ensimmäistä kertaa nuorten SM-kisoissa ja sijoitus ottelussa oli heti hienosti viides.

Lauantaina kilpailtiin naisten neliottelussa, jossa Maija Leinonen ylsi tasaisen varmoilla sarjoillaan SM-hopealle 49,350 pisteellä. Lilian Langenskiöld sijoittui kuudenneksi. Jalkaansa paranteleva Sani Mäkelä kilpaili vain kahdella telineellä, mutta nappasi molemmista paikan telinefinaaleihin.

Lauantaina ohjelmassa olivat myös tyttöjen ja miesten telinevoimistelussa nuorten telinefinaalit. Marcus oli kovassa iskussa hypyssä ja renkailla, joilla molemmilla hän saavutti SM-hopeaa. Rekkifinaalissa Marcus oli neljäs. Tyttöjen finaaleissa Nilla oli puomilla ja permannolla neljäs. Sara oli permannon ja nojapuiden kahdeksas.

Sunnuntain telinefinaaleissa Sani nappasi SM-pronssia nojapuilta ja Lilian oli neljäs. Lilian oli neljäs myös hypyssä ja viides permannolla. Puomilla Sani puolestaan sijoittui kuudenneksi.

Tulokset

Lauantain kisakuvia