STVK

 

Kiinnostaako telinevoimistelu kilparyhmässä?

10.05.2019

Telinevoimistelusta kiinnostuneilla tytöillä ja pojilla on mahdollisuus hakea mukaan STVK:n suosittujen ja menestyvien kilpa- ja harrastekilparyhmien toimintaan.

Valintatilaisuus pidetään sunnuntaina 2.6.2019 Töölön Kisahallin telinevoimistelualueella.

KILPARYHMÄTESTI KLO 13.00 ALKAEN

Tilaisuuteen toivotaan kilpavoimistelun aloittamiseen sopivan ikäisiä, ensisijaisesti vuosina 2013 – 2015 syntyneitä poikia ja 2013 – 2015 syntyneitä tyttöjä. Tätä vanhempia lapsia voidaan valita kilparyhmätestissä vain poikkeustapauksissa.

Kilparyhmätestiin osallistuvien lasten toivotaan olevan kiinnostuneita harjoittelemaan telinevoimistelua tavoitteellisesti ja taitojen karttuessa kilpailemaan. Aiempaa kokemusta lajista ei tarvita.

Kilparyhmätestiin voit ilmoittautua täältä.

TÄYDENNYSTESTI KLO 14.30 ALKAEN

Samassa yhteydessä pidetään myös täydennystesti, jossa myös vanhemmat kilpatelinevoimistelijat voivat hakea STVK:n nykyisiin kilpa- ja harrastekilparyhmiin. Täydennystestiin voivat osallistua kaikki motivoituneet voimistelijat ikään katsomatta.

Täydennystestiin voit ilmoittautua täältä.

YLEISTÄ

Testit ovat osallistujille maksuttomia ja ne kestävät osanottajien määrästä riippuen noin kaksi tuntia. Osallistuminen ei velvoita osallistujia mihinkään.

Valintatilaisuus on kaikille avoin eli antakaa vinkki naapurille, työkaverille, sukulaisille ja muille tutuille, joilla on sopivan ikäisiä lapsia.

Kilparyhmämme harjoittelevat Töölön Kisahallin lisäksi Liikuntamyllyssä.

LUE LISÄÄ