STVK

 

Kevään kurssien ilmoittautuminen aukeaa keskiviikkona!

21.11.2019

Kevään kurssien ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 27.11.2019 klo 10:00.

Kevään osalta kursseihin on tulossa muutoksia. Merkittävin muutos on kurssien kesto.

Tähän asti kurssit ovat alkaneet loppiaisen jälkeen ja loppuneet vapun aikaan. Tämä on kuitenkin herättänyt kysymyksiä, koska koulut ja harrastukset yleensä jatkuvat toukokuun loppuun. Perustuen toiveisiin ja siihen, että ei oikeastaan ole mitään syytä miksi lopettaisimme harrastetoiminnan huhtikuun lopussa olemme päättäneet pidentää kauden kestoa lähemmäksi toukokuun loppua. Kevään kurssit alkavat 7.1.2020 ja loppuvat 25.5.2020.

Aiemmin kertoja on ollut lähtökohtaisesti 16 kevään aikana. Nyt saamme määräksi 20 kertaa. Tämä mahdollistaa myös kurssien sisällön uudistamisen ja kehittämisen sekä ylimääräisten kertojen hyödyntämisen – ehdimme oppia enemmän. Tämä on hieno asia!

Tämä luonnollisesti vaikuttaa kausimaksuihin, sillä kertojen määrä lisääntyy. Lähdimme kuitenkin liikkeelle siitä, että emme nosta laskennallista kertamaksua kuten ajoittain muutoksien kanssa maailmalla tapahtuu vaan mieluummin laskemme sitä hieman. Se on reilumpi ratkaisu.

Kurssien aikataulut tulevat olemaan hyvin pitkälti ennallaan ja paikat samat. Uudet aikataulut ovat sivuilla nähtävissä viimeistään ensi viikon alussa eli vielä on aikaa tutustua tarjontaan ennen keskiviikkoa.

Tervetuloa mukaan voimistelemaan keväällä!