STVK

 

Ilmoittaudu mukaan syksyn harrasteryhmiin!

08.05.2020

Telinevoimistelun harrasteryhmien syyskauden 2020 ilmoittautuminen avataan maanantaina 11.5.2020 klo 9.00 ja kurssivalikoimaan pääsee tutustumaan kokonaisuudessaan STVK:n harrastevoimistelun sivuilta. Toimintaa järjestetään perheen pienimmistä aikuisiin.

Syksylle on tulossa uutuuksia ja pieniä muutoksia.

Ensimmäinen muutos on kauden alkamisajankohta, joka on tulevana syksynä viikolla 34. Aloitamme näin kurssit paremmin koulun lukukauteen sovitettuna. Kurssit kestävät joulukuun puolen välin tienoille ja kurssit järjestetään joka viikko pois lukien koulujen loma-ajat ja mahdolliset pyhät. Näitä ei onneksi syksyllä ole kovin montaa.

Olemme myös saaneet uusia harjoituspaikkoja lisättyä vanhojen tuttujen joukkoon. Ehkä merkittävin on uudistunut Olympiastadion, missä tulee olemaan Naperoklubeja ja Temppuklubeja sekä uutuus tunti Kässäriklubi. Stadikan tunnit alkavat lokakuun alusta eli tämä syyskausi on siellä lyhyempi kuin muissa paikoissa. Tämä johtuu remontin valmistumisaikataulusta eli tilat eivät ole käytössä tätä ennen.

Koulujen lisäksi harjoituspaikkoina on edelleen Töölön Kisahalli, Liikuntamylly ja Taitoliikuntakeskus. Taikkarille tulee uutena ryhmänä Voimisteluoheislajina-ryhmä, joka on suunnattu kouluikäisille tytöille ja pojille, joiden päälaji on joku toinen mutta haluvat kehittää liikkuvuutta, voimaa ja kehonhallintaa. Tähän voimistelu on mitä parhain vaihtoehto. Tarjolla on myös tuttu valikoima kursseja kaiken tasoisille voimistelijoille.

Aikuisille on myös kurssit alkeista edistyneisiin.

Olemme myös päivittäneet kurssien sisältöjä tehden harjoittelusta entistä nousujohteisempaa ja vastaamaan paremmin telinevoimistelun tarpeita.

Voimisteluun harrastuksena pääsee tutustumaan lauantaina 16.5.2020 tulemalla mukaan STVK:n Voimistelufestareille. Tapahtuma sopii koko perheelle ja on kaikille avoin ja maksuton. Tapahtumasta voi hakea vinkkejä ja innostusta omaan harjoitteluun ja tutustua kurssitarjontaan sekä ohjaajiin.  Tapahtuma järjestetään FB-liven kautta Voimistelufestari 2020-ryhmässä ja siihen voi liittyä täältä.

Tervetuloa mukaan telinevoimistelun maailmaan syksyllä!