STVK

 

Voimistelu jatkuu maanantaina 3.5.2021

24.02.2021

Helsingin kaupungin uuden ohjeen mukaan 2001 syntyneiden ja tätä nuorempien ohjattu harrastustoiminta mahdollistetaan myös sisätiloissa 3.5.2021 lukien.

Alppilan Salamat, Suomen Taitovoimisteluklubi ja Voimisteluseura Kieppi muistuttavat voimistelijoita terveysturvallisuusohjeiden noudattamisen tärkeydestä

Seurat antavat uuden suosituksen kouluikäisille (7-vuotiaat ja vanhemmat) voimistelijoille: kasvomaskia käytetään koko harjoitusten – myös urheilusuoritusten – ajan mahdollisuuksien mukaan.

Liikuntahallien voimistelusalin ulkopuolisissa tiloissa valmentajien, ohjaajien ja 12 vuotta täyttäneiden osallistujien tulee ehdottomasti käyttää kasvomaskia, mikäli heillä ei ole siihen terveydellistä estettä.

Olennaisinta on, että voimistelutreeneihin saa osallistua vain terveenä. Salille ei saa tulla nuhaisena, yskäisenä tai kuumeisena. Käsihygieniaan tulee kiinnittää erityistä huomiota. Kädet pestään huolellisesti ennen harjoituksia ja niiden jälkeen. Käsidesiä käytetään kun siirrytään telineeltä toiselle.

Valmentajat, ohjaajat ja voimistelijat huolehtivat, että eri voimisteluryhmiin kuuluvat eivät ole lähikontaktissa. Turvavälit pidetään mahdollisimman hyvin myös oman ryhmän sisällä.

Jatketaan treenejä turvallisesti ja pysytään terveinä!