STVK

 

Haemme valmentajaa kilparyhmään

28.01.2020

Voimistelun parissa on tehtävää ja tekijöitä haetaan.

Haemme VOIMISTELUVALMENTAJAA vastaamaan kilparyhmän valmennuksesta osana valmennusorganisaatiotamme.

Tehtävässä menestyminen edellyttää osaamista naisten telinevoimistelun valmentamisesta ja/tai vahvaa voimistelutaustaa ja halua siirtyä valmennuksen puolelle ja halukkuutta kouluttautua valmennuksen koulutuksissa.

Valmentajan tehtäviin kuuluu ryhmän päivittäinen valmennus ja valmennuksen suunnittelu sekä yhteydenpito voimistelijoiden vanhempien kanssa. Tehtävässä pääsee myös sijaistamaan toisten ryhmien valmentajia. Valmentaminen edellyttää valmiutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin. Viikoittainen työaika 15-20 tuntia/sopimuksen mukaan.

Tarjoamme kannustavan työilmapiirin ja huippuvalmennustiimin tuen sekä mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä valmennuksen ammattilaiseksi.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään 31.3.2020 mennessä osoitteeseen voimistelu@stvk.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tiedusteluihin vastaa seuran toiminnanjohtaja Sami Paavilainen, Puhelimella paras aika tavoitella arkisin klo 10-13. Numero 050 341 7341. Myös sähköpostikyselyt tervetulleita.

Hae mukaan voimistelun huipputiimiin!