STVK MälarCupenin hopealla

4.11.2018

STVK:n joukkueet olivat MälarCupenin sijoilla 2 ja 8
STVK:n joukkueet olivat MälarCupenin sijoilla 2 ja 8
Tukholmassa oli paljon yleisöä paikalla
Tukholmassa oli paljon yleisöä paikalla
Pojille 1. luokan joukkuehopeaa
Pojille 1. luokan joukkuehopeaa
Lauralle kultaa Kauniaisissa
Lauralle kultaa Kauniaisissa

Viikonloppuna kilpailtiin Tukholmassa, Kauniaisissa ja Jyväskylässä

STVK:n MM-kisakävijöistä Enni, Maija ja Sani olivat lepovuorossa, mutta silti STVK lähetti kaksi joukkuetta Tukholman perinteiseen MälarCupen -kilpailuun, jossa eri-ikäiset voimistelijat voivat kilpailla samoissa joukkueissa 5/5/3-periaatteella. Joukkueessa voi siis olla enintään viisi voimistelijaa, jotka kaikki voivat kisata kaikilla telineillä, mutta telineittäin vain kolme parasta tulosta lasketaan joukkueen pisteisiin.

STVK:n joukkue 1 sijoittui joukkuekilpailun kakkoseksi 137,900 pisteellä vain 0,400 pistettä Tampereen Voimistelijoiden perässä. Joukkueessa voimistelivat Isabella Ahlblad, Nilla Kaleva, Riina Kaleva, Emilia Kemppi ja Lilian Langenskiöld.

STVK:n nuorempien voimistelijoiden joukkue 2 sijoittui sijalle kahdeksan 130,800 pisteellä. Joukkueita oli mukana 33 kappaletta.

Juniorien neliottelussa Elin Pawli sijoittui pronssille ja Nilla Kaleva oli kuudes. Naisten sarjassa Isabella Ahlblad oli neljäs ja Emilia Kemppi yhdeksäs.

Sunnuntain telinefinaaleissa Emilia Kemppi ylsi naisten sarjan nojapuilla hopealle. Juniorien finaaleissa tuli kolme kappaletta neljänsiä sijoja: Nilla Kaleva hypyssä, Elin Pawli nojapuilla kuten myös Lotta Hakkarainen puomilla.

Tulokset

 

Poikien Junnu Gym -sarja jatkui Jyväskylässä

Samuel Perez Rosello, Pauli Kapanen ja Valto Laitinen jatkoivat hienoja esityksiään MTV:n 1. luokassa. Tällä kertaa sijoitukset olivat kuudes, seitsemäs ja kahdeksas. Joukkuekilpailussa STVK nappasi hopeaa.

Miesten telinevoimistelun kotimainen kausi huipentuu viikon kuluttua JunnuGym-sarjan finaaliin Tampereella.

Tulokset

 

Luokkakilpailut Kauniaisissa

Nuoremmat tytöt jatkoivat kilpailukauttaan Grankulla Gymnastikföreningin kilpailuissa.

B-luokan nuoremmissa Sani Ojanen nappasi hopeaa. Ellen Hölttä ja Juni Janson jakoivat viidennen sijan ja Marja Juntikka oli seitsemäs.

B-luokan vanhemmissa Taika Heiska sijoittui yhdeksänneksi.

C-luokan vanhemmissa Laura Kyllönen otti selkeän voiton ja sai kaulaansa kultamitalin. Sine-Ellen Rajala oli seitsemäs ja Milena Lahtinen yhdeksäs.

D-luokan nuoremmissa Julia Hagelberg sai hopeaa upeilla VII kategorian pisteillä. Kristina Kokkarinen oli viides ja Emma-Amelie Suurnäkki kuudes.

D-luokan vanhemmissa Vera Kivisaari oli jaetulla 9. sijalla.

E-luokan vanhemmissa Anni Rauhala voitti neliottelun ja Lily Nerdrum oli kahdeksas. Anni sai myös pronssia hypystä ja hopeaa nojapuilta. Elli Lahtinen voitti nojapuut.

Naisten telinevoimistelun kausi huipentuu ensi viikonloppuna Kisahallilla, jossa kilpaillaan joukkue-SM-kilpailu ja joukkuekilpailu JunnuGym eri luokissa. 

Tulokset