STVK etsii toiminnanjohtajaa

23.8.2018


Haemme toiminnanjohtajaa vakituiseen työhön kehittämään seuraamme sekä hoitamaan toimiston töitä. Tehtävään voidaan yhdistää myös voimistelijoiden valmennusta ja ohjausta.

STVK:n monivuotinen toiminnanjohtaja Sonja on hakeutumassa äitiysloman jälkeen toisenlaisiin haasteisiin ja hänen sijaisenaan toimiva Kaisla aloittaa yliopisto-opinnot.

Tarjoamme uudelle toiminnanjohtajalle monipuolisia tehtäviä kehittyvässä organisaatiossa. Tehtävä edellyttää aktiivisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta, viestintätaitoja sekä joustavuutta työaikojen suhteen. Aiempi kokemus urheiluseuratoiminnasta katsotaan eduksi. Telinevoimistelun tuntemus ja kokemus esimiestehtävistä ovat lisäansioita.

Toiminnanjohtajan työtä tehdään STVK:n harjoituspaikoilla ja kotoa käsin. Tehtävänkuva tarkennetaan valitun henkilön kokemuksen, osaamisen ja mielenkiinnon pohjalta. Tehtävä tulisi mielellään ottaa vastaan viimeistään 1.11.2018.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään viimeistään 14.9.2018 osoitteeseen puheenjohtaja@stvk.fi.

Tiedusteluihin vastaa STVK:n puheenjohtaja Hannu Sipilä, puh. 050 340 5670.

 

Suomen Taitovoimisteluklubi ry. on Suomen johtavia telinevoimisteluseuroja. Yli 900 jäsenestämme suurin osa on telinevoimistelua harrastavia lapsia ja nuoria, mutta etenkin naisten kilpavoimistelussa olemme Suomen kärjessä. Miesten telinevoimistelua kehitämme voimakkaasti. Seurassamme on seitsemän päätoimista ammattivalmentajaa.