Kevään kisakausi päättyi Suomi Gymnaestradaan

10.6.2018

Iloisia ilmeitä naisten katsastuksen jälkeen
Iloisia ilmeitä naisten katsastuksen jälkeen

STVK:lle voittoja Turussa

Suomi Gymnaestradan telinevoimisteluosuus kilpailtiin Turun uudessa palloiluhallissa, joka takasi mahtavat puitteet tapahtumalle. 

Turun kisaviikonlopun naisten telinevoimistelun tärkeimmät kilpailut olivat katsastukset. Naisten sarjassa STVK nappasi Ennin ja Lilianin johdolla kaksoisvoiton. Ottelupisteet olivat 48,550 ja 47,700. Tytöissä Sara Loikas oli neljäs ja Elin Pawli kymmenes.

Nyt käyty kisa oli Voimisteluliiton mestaruuskilpailujen ja SM-kilpailujen ohella kevätkauden kolmas ja viimeinen katsastus. STVK:lla on hyvien tulosten perusteella odotukset korkealla, kun Suomen joukkue kesä-heinäkuun vaihteessa Tanskassa käytäviin Pohjoismaiden mestaruuskilpailuihin nimetään.

Mitaleita myös luokkakilpailuista

Maajoukkuelinjan 3. luokassa Minna Harju sijoittui neliottelun kuudenneksi ja Anna Lempiäinen kahdeksanneksi.

2. luokassa Katariina Pietarinen sai hypystä jaetun hopean.

E-luokan vanhemmissa Anni Rauhala oli ottelun kolmas ja Elli Lahtinen viides. Hypyssä Anni otti pronssia ja nojapuilta hopeaa. Elli voitti nojapuut.

C-luokan nuoremmissa Emma Hortling oli hienosti hopealla ja Emma-Amelie Suurnäkki ylsi kuudenneksi.

B-luokan nuoremmissa Sani Ojanen oli jaetulla 4. sijalla.

Marcus jatkoi varmoja otteitaan

Miesten telinevoimistelussa tuore alle 14-vuotiaiden Pohjoismaiden mestari Marcus Pietarinen voitti 5. luokan nuorempien ottelun tasaisen varman esityksen jälkeen 67,050 pisteellä.

Poikien 1. luokassa Samuel Perez Rosello sai pronssia ja Pauli Kapanen sijoittui jaetulle viidennelle sijalle 61 pojan kisassa.

Tulokset