Menestystä Espoossa

29.10.2017

B-luokan nuoremmissa kisanneet tytöt
B-luokan nuoremmissa kisanneet tytöt
Katariina sai puomilta kultaa
Katariina sai puomilta kultaa

Espoon Telinetaiturit järjesti kilpailut viikonloppuna

Naisten telinevoimistelun B-luokan nuoremmissa Vesta Torkel sai VI kategorian pisteet ja sijoittui hienosti jaetulle seitsemännelle sijalle. Kilpailijoita oli mukana peräti 109.

C-luokan nuoremmissa Julia Wallius ja Emma-Amelie Suurnäkki jatkoivat hienoja otteitaan ja nappasivat kahdeksannen ja kymmenennen sijan VI kategorian pisteillä.

D-luokan nuoremmissa Miila Lee sijoittui yhdeksänneksi kategorialla V.

E-luokan vanhemmissa Anni Rauhala sai neliottelun ja puomin pronssia.

E-luokan nuoremmissa Vienomari Jääskeläinen oli ottelun neljäs ja Katariina Pietarinen viides. Jade Norrback ylsi kahdeksannelle sijalle. Hypyssä Jade otti hopeaa ja Vienomari pronssia. Puomilla Katariina oli kilpailun paras.

Miesten telinevoimistelussa nuori Pauli Kapanen oli 1. luokan 76 kilpailijan joukossa 11. sijalla. Suorituksen hienoutta korostaa, että kaikki paremmin sijoittuneet ovat selvästi Paulia vanhempia.

5. luokan nuoremmissa Marcus Pietarinen paransi selvästi viime viikonlopun kotikisoista ja teki kuusiottelussa oman ennätyksensä 63,950 pistettä. Tällä tuloksella hän sijoittui luokassaan ottelun kuudenneksi.

STVK:n tyttöjen kilpailukausi jatkuu kahden viikon kuluttua Turussa JunnuGym-joukkuekilpailuissa, joissa kilpaillaan seitsemän eri luokan mestaruudesta, tavoitelluimpana joukkueiden Suomen mestaruus.

Pojat jatkavat kisakauttaan jo ensi viikonloppuna, niin ikään Turussa, TuUL:n kilpailuissa. 

Tulokset