Ajankohtaista

Lähes puolentoista vuoden tauon jälkeen Kaisla palasi kisamaan. Paluu telineille sujui upeasti ja hän voitti jaetun kultamitalin E-luokan nojapuilla.
Espoon telinetaitureiden kisassa Sani Mäkelä voitti jälleen 2.luokan kisan. Elina Ahmala voimisteli hienon neliottelun tyttöjen EYOF-karsinnassa ja sai hopeaa.
Jan Määttä sai hopeaa ja Patrik Salo pronssia poikien 1.luokassa Espoon telinetaiturien järjestämissä kisoissa.
Voimisteluseura Keski-Uusimaa järjesti historian viimeiset telinevoimistelun KLL:n mestaruuskisat 18-19.5.2013.
Äidit oli kutsuttu mukaan jumppaamaan sunnuntain temppareihin.
Elina voitti toisena vuonna peräkkäin tyttöjen Suomen mestaruuden nojapuilla. Annina Muilu ja Sara Pakkanen kisasivat naisten SM-karsinnoissa.
Perjantaina käynnistyivät Tampereella kaikkien lajien yhteiset SM-kisat. Elina Ahmala ja Emma Valmari kisasivat tyttöjen telinevoimistelun neliottelussa.
Sani nappasi jälleen kultaa 2.luokassa pistein 46,65. Isabella Ahlblad ja Emma Valmari kisasivat 3.luokassa ja Sara Pakkanen 5.luokassa.
VSH järjestää tyttöjen ja poikien kisat Liikuntamyllyssä Helsingissä 4.-5.5. Lauantain ensimmäisessä kisassa poikien 1. luokassa Marcus Pietarinen sai hopeaa.
Tampereen Sisu järjesti kevätkisat 20.-21.4.2013. STVK:n Jan Määttä voimisteli kakkoseksi poikien 1.luokassa.
Sani voitti toisen kerran tänä keväänä maajoukkuelinjan 2.luokan kilpailun.
Määrätietoinen harjoittelu, vahva sitoutuminen ja kova motivaatio ovat siivittäneet Erikan menestyksekästä voimistelijan uraa. Erikaa haasteltiin Tulosruutuun liittyen Voimisteluliiton rakentamaan Voimistelijan polkuun.
Alppilan Salamien kisoissa Elina Ahmala voitti 5.luokan tyttöjen sarjan pistein 45,40. Sani Mäkelä sai 2.luokassa hopeaa. Isabella Ahlblad oli toinen ja Emma Valmari kolmas 3.luokassa.
Helmi Saukkonen taituroi C-luokassa hopeasijan Alppilan Salamien järjestämissä kisoissa Kisahallilla.
Sani voitti 2-luokan neliottelun ja oli ykkönen myös hypyssä ja permannolla. Hän sai hopeaa puomilta ja pronssia nojapuilta. Isabella Ahlblad sijoittui kolmanneksi 3-luokan kisassa.
Turun Pyrkivä järjestää Telinetemmellykset 6.-7.2013. C-luokassa STVK:n nuoret voimistelijat keräsivät korkeita pisteitä.
Uuden Olympiadin alkaessa jokaisen tuomarin tulee uusia tuomarikorttinsa. Naisten telinevoimistelun kansainvälinen tuomarikoulutus pidettiin Kisakallion urheiluopistolla 6.-10.3.2013.
Naisten ja tyttöjen maajoukkueleirin yhteydessä kisattiin tyttöjen EYOF/JEM leirikilpailu ja 4.luokan luokkakilpailu.
Naisten maajoukkueleirin yhteydessä karsittiin paikoista EM-joukkueeseen sekä Itävallan joukkuekisaan. Annina voimisteli paikan Itävaltaan. Erika Pakkala joutui jättämään karsinnan väliin loukkaantumisen takia.
Helmikuussa pidetyn testileirin perusteella naisten maajoukkueen esivalmennusryhmään eli Minoreihin on STVK:sta valittu Isabella Ahlblad, Sani Mäkelä ja Emma Valmari.
RSS ATOM