Ajankohtaista

Kuvagalleria on STVK:n webbisivujen uusi osio. Sinne kootaan kuvia seuran järjestämistä tapahtumista ja kisoista.
Kisahalli täyttyi isoista ja pienistä voimistelijoista, kun isät ja isoisät oli kutsuttu mukaan perinteiseen isänpäivätemppariin.
Sunnuntain kisassa Marcus Pietarinen sai hopeaa ja Patrik Salo pronssia poikien 2.luokassa.
STVK:n syyskisoissa Milla taituroi upeat VII-kategorian pisteet, joilla sijoittui toiseksi. Elli Lahtela saavutti pronssia B-luokan vanhemmassa ikäryhmässä V-kategorian pisteillä.
Lauantaina kisattiin Liikuntamyllyssä tyttöjen kilpalinjan luokkakilpailut. Osanottajia luokissa B-F oli huikeat 340 voimistelijaa.
Suuren osanottajamäärän vuoksi tyttöjen lauantain 9.11. kisa-aikataulu on päivitetty. Poikien luokat 4-6 on peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi.
STVK:n tytöt onnistuivat hienosti telinefinaaleissa. Erika sai neliottelun hopean lisäksi kultaa nojapuilta ja puomilta. Sani Mäkelä oli ykkönen nojapuilla ja Elina Ahmala nappasi juniori-sarjan pronssin samalta telineeltä.
STVK:sta kisaan matkaa yhteensä seitsämän voimistelijaa.
Turussa kisattiin naisten ensimmäinen PEM-katsastus. STVK:n Elina Ahmala voitti nojapuut ja sijoittui neliottelussa neljänneksi.
VSH:n toinen kisapäivä sujui STVK:n tytöiltä mallikkaasti. Lilja Hämäläisen valmentamat v.2005-2006 syntyneet voimistelijat nappasivat kolme ensimmäistä sijaa B-luokassa.
Voimisteluseura Helsingin järjestämissä kisoissa Liikuntamyllyssä Helmi Saukkonen sijoittui D-luokassa kolmanneksi. Myös Marcus Pietarinen sai pronssia poikien 2.luokassa.
Espoon Telinetaiturit järjesti Tuulimäessä sekä tyttöjen että poikien luokkakisat.
Alppilan Salamat järjesti Asematapahtuman Töölön Kisahallissa sunnuntaina 29.9.2013.
Tytöillä on tavoitteena saada vaaditut 20 suoritusta kasaan vuoden loppuun mennessä.
Nyt on mahdollisuus tilata STVK:n logo-painatuksella laadukkaita Adidas-merkkisiä tuotteita sekä voimistelijoille että kotijoukoille.
STVK:n syksy käynnistyi perinteisellä koko perheen Peuhutapahtumalla. Kisahalli täyttyi kaiken ikäisistä jumppaajista, jotka saivat tuntumaa telinevoimisteluun.
Tänä vuonna STVK:n ja HKV:n yhdessä järjestämä kesäkuun alun voimistelu- ja yleisurheiluleiri keräsi ennätyksellisesti yli 90 lasta.
Myös tänä vuonna sää suosi kauden päättäjäisiä, joita juhlittiin Kaivopuistossa picknik-henkisesti.
SunLahti-tapahtuman yhteydessä järjestettiin jokavuotuiset Voimistelupäivät. Tuulia Jokela voimisteli hopealle C-luokassa.
Espoon kisoissa Tuulia onnistui tasaisen varmasti kaikilla telineillä ja sijoittui kakkoseksi C-luokassa.
RSS ATOM