Ajankohtaista

STVK:n tytöt saavuttivat useita mitaleita ja pistesijoja Kiepin kevätkilpailuissa Kisahallilla.
Junioreiden SM-kisat järjestetään viikonloppuna Kisahallissa. STVK:n nuoret voimistelijat Isabella Ahlblad ja Emma Valmari lunastivat kumpikin paikan sunnuntain telinefinaaliin.
Itävallan joukkuekisassa Suomen naiset sijoittuivat viidenneksi. Erika Pakkala oli kisan 10. ja paras suomalaisista, Elina Ahmalan sijoitus oli 44.
Sani Mäkelä onnistui loistavasti 2. luokan suorituksissa ja sai nousupisteet 3. luokkaan. Erika Pakkala teki uuden ennätyksensä neliottelussa.
STVK järjesti 22. - 23.3.2014 kilpa- ja maajoukkuelinjan luokkakilpailut Töölön Kisahallissa. Lauantaina kisattiin kilpalinjan B-D -luokissa. Milla, Anna ja Mimi voimistelivat mitaleille.
Naisten PM- ja EM-joukkueet valitaan Itävallan Linzissa järjestettävässä joukkuekisassa. STVK:sta karsintakisaan valittiin Elina Ahmala ja Erika Pakkala.
Yhdeksän topteamin tyttöä yhdessä valmentaja Lyova Harutyuanin ja Lilja Hämäläisen kanssa matkusti hiihtolomaleirille Missouriin ennen tärkeän kisakauden alkua.
Turussa järjestetyissä testeissä timanttimerkin saivat Helmi Saukkonen ja Paula Sipilä. Onnittelut tytöille saavutuksesta!
Lotta, Mimi, Pinja ja Siri saivat suoritettua viimeiset timanttimerkkiin vaadittavat testiliikkeet Tuusulassa järjestetyssä tapahtumassa.
STVK:n perinteisessä joulujuhlassa Kisahallissa nähtiin pienten temppuklubilaisten yhteinen tonttuleikki sekä kilpavoimistelijoiden iloisia voimisteluesityksiä.
Vuoden 2014 kalenterissa on upeita kuvia seuramme kilpavoimistelijoista sekä kolmesta Temppariryhmästä.
Gymnasiaadien neliottelussa Elina Ahmala voimisteli nojapuilla oman ennätyksensä ja on ensimmäinen varavoimistelija telinefinaaleihin.
STVK:n Elina Ahmala kisaa Suomen joukkueessa Brasiliassa 27.11.-4.12.2013 järjestettävissä Gymnasiaadeissa.
Telinefinaaleissa Erika teki nojapuilla puhtaan sarjan ja hän jakoi ykkössijan isäntämaan voimistelijan kanssa.
Erika sijoittui parhaana suomalaisena neliottelun yhdeksänneksi ja kisaa nojapuiden finaalissa.
Pohjois-Euroopan mestaruuskisat järjestetään tulevana viikonloppuna Pohjois-Irlannin Lisburnessa.
STVK:n syyskokous valitsi Sipilän puheenjohtajaksi kaudelle 2014.
Turussa järjestetettyjen JunnuGymien yhteydessä palkittiin Timanttimerkin suorittaneet voimistelijat.
STVK:sta Turussa kisasivat joukkueet B- ja D-luokissa.
Turun Pyrkivän järjestämissä naisten joukkue-SM -kisoissa STVK:n joukkue sijoittui toiseksi.
RSS ATOM