Ajankohtaista

Minna Harju otti jo toisen peräkkäisen kullan B-luokassa. STVK:n menestystä Voimisteluseura Keski-Uusimaan syyskisoissa täydensi Katariina Pietarinen hopeamitalillaan.
Minna Harju ja Tuuli Sipilä nappasivat kaksoisvoiton Espoon Telinetaitureiden kilpailujen B-luokassa
Erika Pakkala osallistui ensimmäistä kertaa MM-kisoihin, jotka kisataan tänä vuonna Nanningissa Kiinassa.
Kilparyhmissä voimisteleville tytöille on tilattu uudet kilpapuvut, joita käytetään ensimmäisen kerran STVK:n syyskilpailuissa 1. - 2.11.2014.
STVK:n temppuklubilaiset, naperoklubilaiset ja muut harrasteryhmäläiset on jatkossa vakuutettu Pohjolan ja Voimisteluliiton Jumppaturva-vakuutuksella.
Telinevoimistelun MM-kilpailut pyörähtävät käyntiin Kiinan Nanningissa perjantaina 3.10.
Tanskan PEM-kisat olivat Erikalle ja Annikalle viimeinen koitos ennen kolmen viikon päästä alkavia Kiinan MM-kisoja.
Naisten PEM-joukkue matkusti kisapaikalle Greveen, Tanskaan.
Naisten telinevoimistelun SM-kisoissa kolme kultaa ja yhden hopean voimistellut Erika Pakkala matkaa syksyn kisoihin yhdessä STVK:n päävalmentaja Lyova Harutyunyanin kanssa.
Erika Pakkala oli naisten SM-kisojen menestynein voimistelija. Hän jatkoi upeita suorituksia myös sunnuntain finaalipäivänä ja voitti kaksi kultaa ja yhden hopean. Elina Ahmala nappasi pronssia.
STVK:n Erika Pakkala oli kolmella telineellä ykkönen ja hän voitti ylivoimaisesti naisten neliottelun. Piste-ero toiseksi tulleeseen Annika Urvikkoon oli yli kolme pistettä. STVK:n Seidi Kauppi sijoittui hienosti viidenneksi.
Tule kannustamaan Elinaa, Emmaa, Erikaa, Isabellaa ja Seidiä huippusuorituksiin tulevana viikonloppuna Tapiolan Urheiluhalliin.
STVK:n Erika Pakkalan kevään arvokisamenestys noteraattiin liitossa.
Yli 150 lasta täytti Kisahallin koko perheen tapahtumassa, jossa tutustuttiin telinevoimisteluun.
STVK:n ja HKV:n kesän toisella sporttileirillä vietettiin olympialaispäivää.
STVK:n perinteen mukaisesti kevätkausi päätettiin yhteisellä tilaisuudella, jossa palkittiin ansioituneita voimistelijoita.
Valinnat maajoukkueen esivalmennusryhmään vuosille 2014-2015 on tehty
Syksyn lukujärjestys on valmistunut ja STVK ottaa jo vastaan ilmoittautumisia harrastajaryhmiin. Suuren kysynnän takia käynnistämme syksyllä uuden tyttöjen harrastajakilparyhmän.
STVK:n ja Voimisteluseura Kiepin yhdistetty joukkue haki kansainvälistä kisakokemusta Gymnova Cupista.
RSS ATOM