Ajankohtaista

STVK Instagramissa (24.1.2015)
STVK:n valokuvia voi nyt seurata myös Instagramissa
STVK:n palautekyselyyn vastanneista yli 90 % on tyytyväisiä telinevoimisteluharrastukseen.
STVK:n joulujuhlassa nähtiin riemukkaita voimisteluesityksiä
STVK:n johtokunta valitsi Sonja Uotilan seuran uudeksi toiminnanjohtajaksi.
Kokonaan uutena ryhmänä alkaa aikuisten telinevoimistelu Liikuntamyllyssä torstai-iltaisin.
STVK:n perinteistä joulujuhlaa vietetään sunnuntaina 14.12. klo 14-15 Kisahallissa. Voimistelijat, vanhemmat ja sisarukset ovat lämpimästi tervetulleita.
Suomen parhaat naistelinevoimistelijat kaikissa luokissa kohtasivat Turun Pyrkivän järjestämissä joukkuekisoissa.
Kisahallilla 18.11. kokoontunut STVK:n syyskokous linjasi seuran ensi vuoden toimintaa ja valitsi uudet jäsenet erovuoroisten tilalle.
STVK järjestää testitilaisuuden telinevoimistelun kilparyhmiin halukkaille tytöille ja pojille sunnuntaina 14.12.2014 klo 11.00.
Voimisteluliiton vuoden 2014 kohokohta oli lauantaina 15.11. Helsingin jäähallissa järjestetty Gaalanäytös. Näytöksen alussa palkittiin lajien vuoden parhaat voimistelijat.
STVK:n Top Teamissa voimistelevat Emma Valmari ja Isabella Ahlblad kävivät tänään noutamassa 500 euron stipendit Sami Hyypiältä.
Isänpäivänä 9.11. Kauniaisissa järjestettyyn Asemakisaan osallistui 18 voimistelijaa STVK:n harrastekilparyhmästä.
Sunnuntaina Kisahalli täyttyi isoista ja pienistä voimistelijoista, kun isät ja isoisät oli kutsuttu mukaan perinteiseen isänpäivätemppariin.
Patrik Salo tuli hienosti seitsemänneksi poikien JunnuGym-sarjan finaalissa Jyväskylässä.
Erikan itsensä suunnittelema uusi kisapuku herätti amerikkalaisessa valmistajassa ihastusta ja puku päätyi GK:n verkkosivuille.
STVK järjesti lauantaina Liikuntamyllyssä syksyn suurimmat tyttöjen luokkakilpailut, joihin osallistui peräti 419 voimistelijaa. Tyttöjen lisäksi myös pojat kilpailivat sunnuntaina 1. ja 2. luokissa.
Nykyisen seurakoordinaattorin muuttaessa Helsingistä toiselle paikkakunnalle haemme toiminnanjohtajaa tai seurakoordinaattoria koordinoimaan ja kehittämään seuramme toimintaa sekä hoitamaan toimistorutiineja. Tehtävään voidaan yhdistää myös voimistelijoiden valmennusta ja ohjausta.
Patrik Salo ja Marcus Pietarinen nappasivat pistesijat Tampereen Sisun kilpailuissa.
Sana Wahab Marifin valmentamat pojat kisasivat VSK-U:n kisoissa sunnuntaina.
Helsingin Liikuntamyllyyn odotetaan yli 400 voimistelijaa.
RSS ATOM